feromex_logo
Unul dintre producatorii cu care societatea noastra colaboreaza este reprezentat de Feromex.

Prezentam in continuare tipurile de somiere pe care le putem utiliza in configurarea mobilierului dumneavoastra, furnizate de acest producator.

Somiere rabatabile cu lada tip “Glamour”

Somiere rabatabile cu lada tip “Glamour”

Somierele rabatabile reprezinta o varianta pentru somierele cu structura metalica de tip lada. Acestea ofera avantajul determinarii unui spatiu generos de depozitare oferind un acces facil la zona de sub pat.
Aceasta structura se poate transforma in pat, prin aplicarea pe lateralele lazii metalice a unor panouri de PAL sau alte material disponibile.
Mecanismul de rabatare are in compozitie balamale si amortizoare (pistoane cu gaz), adaptat pentru mai multe greutati ale saltelelor, pentru a permite o ridicare cu un effort minim.

Somiere rabatabile

Somiere rabatabile

Acest tip de somiere rabatabile sunt foarte utile pentru compensarea lipsei spatiului de depozitare, difera de cele cu lada prin faptul ca nu mai au disponibila sustinerea metalica, sustinerea realizandu-se direct pe cadrul din PAL.
Sistemul permite rabatarea verticala sau orizontala, in functie de pozitionarea patului (pat de mijloc sau lipit de perete).

Somiere ortopedice

Somiere ortopedice

Somierele ergonomice sau ortopedice au duritate variabila a sustinerii, astfel incat sa ofere suportul optim al spatelui.
Produsul este disponibil in trei variante: somiera fixa, somiera cu rabatare manuala pentru zonele cap si picioare, si somiera rabatabila electric cu miscare in trei planuri.

Somiere tip “Robusta”

Somiere tip “Robusta”

Acest tip de somiere sunt executate din profil de otel de 30×40 mm, vopsite in camp electrostatic, si au lamele elastice din fag stratificat si picioare metalice cu protectie pt pardoseala.

Somiere “Standard”

Somiere “Standard”

Acest tip de somiere sunt executate din profil de otel de 30×30, cu lamele elastice din fag stratificat, cu vopsire in camp electrostatic si pot fi executate pe diverse dimensiuni.