saltex-logo

Unul dintre producatorii cu care societatea noastra colaboreaza este reprezentat de Saltex Mob.

Prezentam in continuare tipurile de saltele pe care le putem utiliza in configurarea mobilierului dumneavoastra, furnizate de acest producator.

Saltea superortopedica

Saltea superortopedica
Acest tip de saltea ambina cu succes proprietatile ergonomice cu cele de confort. Are in compozitie arcuri tip Bonell fabricate din otel carbon de 2,2 mm. Cu scopul de a creste rigiditatea produsilui la 4 randuri de arcuri se introduce antre arcuri o fasie de spuma poliuretanica. Patul de arcuri este acoperit cu un strat de pasla dura, iar peste acestea se adauga vatelina, T.N.T., poliuretan. Suprafata exterioara este matlasata complet, are cate un buton de aerisire pe fiecare laterala si este confectionata din stofa tip jakard. Salteaua are doua fete una de vara si una de iarna. Garantia acordata este de 3 ani la un raport pret / calitate foarte accesibil.

Dimensiuni disponibile saltele Superortopedice
Saltea superortopedica dimensiuni

Saltea superortopedica LUX

Saltea superortopedica
Acest tip de saltea de un nivel calitativ superior se adreseaza clientilor care au sau vor sa previna probleme de coloana. Este fabricata folosind acelasi tip de arcuri Bonell confectionate din otel carbon de 2,2 mm. Diferenta apare datorita faptului ca la fiecare rand de arcuri este introdusa o fasie de spuma poliuretanica rezultand o rigiditate mult sporita. Toate straturile superioare sunt dublate astfel incat peste patul de arcuri se afla doua bucati de pasla, doua straturi de T.N.T. si doua straturi de poliuretan. Suprafata exterioara este matlasata complet si este prevazuta cu banda space-air de jur imprejurul ei. Salteaua dispune de o fata de vara si una de iarna. Aceasta saltea este fabricata pentru imbunatatirea somnului si a sanatatii dumneavoastra. Garantia acordata este de 3 ani la un raport pret / calitate convenabil.

Dimensiuni disponibile saltele Superortopedice LUX
Saltea superortopedica dimensiuni

Saltea Pochet Springs

Saltea Pochet Springs
Acest tip de saltea are inglobata tehnologia de producere ce confera o mai mare rezistenta si durabilitate saltelei, avand proprietati ergonomice (superortopedice / sanitare) in acelasi timp fiind flexibila si confortabila. Ambele fete ale saltelei au caracteristici izolante, superioare putind fi folosite atat pe perioada de iarna cat si de vara. Arcurile cu diametru mic de 56 mm sunt legate intre ele cu stofa, au o actiune indiviuala asupra corpului pastrind o pozitie corecta a coloanei / intregului corp pe toata durata somnului. Salteaua este acoperita cu stofa Visco, dublu jarse-poliester capitonata pe ambele fete. Ventilarea saltelei se face cu ajutorul benzii de aerisire space-air aflata pe lateralul saltelei. Aceasta saltea poseda proprietati ergonomice-sanitare ale saltelelor superortopedice (tip Bonell), insa confera o senzatie de confort sporit, (flexibilitate) datorita tehnologiei folosite.

Dimensiuni disponibile saltele Pochet Springs
Saltea superortopedica dimensiuni

Saltea Memory Foam

Saltea Memory Foam
Acest tip de saltea este o saltea ergonomica, de o calitate superioara, conferita de materialul din care este fabricata: memory foam – material visco-elastic din poliuretan cu densitate 50, care asigura dispersarea uniforma a punctelor de presiune, dezvoltat pentru programele spatiale NASA si folosit pentru scaunele navetelor spatiale. De asemenea utilizarea acestui material la avioanele militare si la masinile de curse, asigura o absorbtie a socurilor de 97%. Aproximativ 25% din populatie sufera de diferite afectiuni ale coloanei vertebrale datorita stilului de viata din ce in ce mai sedentar al nostru al tuturor. Printre factorii determinanti se numara condusul autovehiculelor, lucrul la birou si orice alte activitati statice. De aceea saltelele memory foam sunt ideale din punct de vedere ergonomic pentru sprijinirea coloanei vertebrale. Stofa saltele este speciala Visco. Salteaua poate fi utilizata numai pe partea cu Memory Foam.

Dimensiuni disponibile saltele Memory Foam
Saltea Memory Foam dimensiuni

Saltea Latex

Saltea Latex
Acest tip de saltea este o saltea la care materialul saltelei, latex-ul este ideal pentru cine vrea sa doarma intr-un mod natural si sanatos. Salteaua este elastica, moale si anti-alergica. Datorita prezentei microcelulelor de aer intercomunicante, spuma de latex permite o aerisire interna superioara, o stabilitate termica crescuta, iar elasticitatea ei permite mularea efectiva pe corp in timpul somnului. Aceste caracteristici confera saltelei LATEX proprietati anatomice, cu functii ortopedice si performante de confort de nivel inalt. Structura cu miez elastic din latex (cauciuc natural) are si proprietati antialergice si antitranspirante. Aerisirea saltelei se face perimetral prin intermediul unei benzi space-air. Salteaua este prevazuta cu stofa Pure Relax. Inaltimea saltelei este de 22 cm.

Dimensiuni disponibile saltele Latex
Saltea Latex dimensiuni