I: Executati mobila la comanda?
Realizam la comanda orice tip de mobilier din PAL melaminat sau furniruit si MDF vopsit sau infoliat. Gama este complexa, determinata de multitudinea de materiale existente.

I: Ce tip de mobilier produceti?
Societatea noastra produce mobilier standard tip modularsau la comanda pentru aplicatii in casa, birou sau proiecte speciale.
Mobilierul poate fi executat la dimensiunile impuse de spatiul dvs intro larga varietate de nuante, cu utilizarea de materiale atat clasice cat si inovatoare, precum si feronerie de foarte buna calitate.

I: Din ce materiale produceti mobilierul?
Mobilierul este produs numai materiale de calitate: PAL melaminat, MDF profilat si termoformat, MDF vopsit sau furniruit, blaturi de cuart sau clasicesi chiuvete de bucatarie.
Folosim feronerie de calitate din import: balamale BLUM, feronerie Hettich Germania, sisteme de culisare, sisteme de cuplare demontabile sau nedemontabile.

I: Unde si cum este produs mobilierul?
Mobilierul executat de Ema Confide este produs in Jilava, judet Ilfov. Linia de productie contine utilajemoderne pentru formatizat, gaurit, frezat si profilat, masini de aplicat cant ABS.
Tehnologia utilizata asigura o calitate foarte buna,la un pret rezonabil pentru mobilierul comandat de dumneavoastra.

I: Cum lucram?
Contactul initial poate fi realizat telefonic sau prin E-mail. Apoi, daca sunt necesare precizari suplimentare, te asteptam la locatia noastra, pentru a discuta cu responsabilul pentru productie. Ar fi bine daca ati putea avea in cadrul intalnirii si o schita a spatiului, pentru o cat mai apropiata aproximare a costurilor, dupa identificarea nevoii dumneavoastra.
Aceasta etapa, poate fi parcursa si la sediul dumneavoastra. Deplasarea la sediul dumneavoastra este necesara pentru a efectua masuratori si a identifica eventuali factori care pot influenta proiectul. Veti putea beneficia de consiliere specializata cu privire la proiect, in ceea ce privesc aspectele functionale, estetice si calitative ale produsului final.
Prezentarea proiectului se realizeaza, in functie de solicitarea dumneavoastra, fie prin intermediul unui soft specializat care reproduce virtual locuinta, impreuna cu propunerea pentru mobilier, fie printro reprezentare schematica, tot prin intermediul unor softuri specializate. In anumite situatii, pot fi percepute tarife suplimentare pentru astfel de servicii.
La semnarea contractului odata cu stabilirea feroneriei, a termenului de livrare, se vor finaliza si schitele mobilierului, care sunt parte integranta din contract.
Cu maxim o zi inainte de termenul de livrare, se anunta clientul pentru a stabili data si ora cand echipa ce montaj poate efectua montajul mobilierului contractat. De regula, pretul montajului este inclus in pretul produsului contractat. Dupa montaj se efectueaza receptia mobilierului prin semnarea unui proces verbal de receptie si a certificatului de garantie.

I: Pe scurt, cum pot avea mobilier in pentru bucataria mea, dormitorul meu sau pentru living?
Fie ne aduceti, fie ne trimiteti pe E-mail schita incaperii pe care doriti sa o mobilati (trebuie sa cuprinda: lungime camera, latime camera, pozitie usi si ferestre, pozitie calorifer, pozitie apa si gaz pentru bucatarie). In urma unei discutii scurte, in cadrul careia incercam sa intelegem ce doriti in camera respectiva (bucatarie – fronturi, feronerie (amortizoare, rame de aluminiu), manere, electrocasnice (incorporabile sau nu), nuante sau materiale preferate (PAL, MDF) si se acorda consiliere tehnica.
Pentru modificari ale proiectului initial si/sau deplasare pentru masuratori va percepem taxa de proiectare-deplasare in valoare de 120 RON inclusiv TVA. Taxa de proiectare-deplasare se scade din valoarea mobilierului in momentul in care semnam contractul de livrare.
Se prezinta schitele, se semneaza contractul fie la locatia dumneavoastra fie la sediul nostru.
Se livreaza produsele in maxim 2-3 saptamani, in functie de complexitatea lucrarilor, materialele utilizate, feroneria utilizatasi de gradul de incarcare a productiei.

I: Se poate executa mobilierul dupa proiectul propus de mine?
Mobilierul executat va respecta intocmai, specificatia propusa de dumneavoastra.Orice schita, imagine sau proiect al dumneavoastra, poate constitui un model de plecare pentru realizarea de mobilier.

I: Pot vedea mobila inainte de a o plati?
DA ! Fie prin intermediul unui soft specializat care reproduce virtual locuinta, impreuna cu propunerea pentru mobilier, fie printro reprezentare schematica, tot prin intermediul unor softuri specializate.

I: Se pot face propuneri de amenajare cu elemente de mobilier?
Ema Confide lucreaza pentru proiecte speciale, cu designeri, arhitecti si proiectanti din industria lemnului. Proiectele tincont atat de dimensiunile spatiului dumneavoastra, cat si de bugetul de care dispuneti.

I: Ce garantie are mobilierul?
Ema Confide ofera clientilor sai o garantie de 24 luni pentru mobilier.

I: Asigurati transportul si montajul la adresa mea?
Transportul si montajul mobilierului este inclus pentru Bucuresti si zonele adiacente.
Pentru clientii vechi, la completari ale mobilierului livrat anterior transportul si montajul pot fi gratuite pentru orice valoare comandata.In principiu, pentru alte locatii se negociaza in functie de locatia, natura si valoarea lucrarilor. Livrarea se efectueaza cu mijloace auto proprii sau prin firme de curierat cu care societatea noastra colaboreaza.

I: Cum platesc si care este valoarea avansului ce trebuie dat?
Plata unei comenzi se va efectua in 2 transe:
• 50 % avans la semnarea comenzii ferme, in numerar la sediul nostru sau prin virament bancar,
• 50 % cu o zi inainte de efectuarea montajuluiin numerar la sediul nostru sau prin virament bancar
In cazul platii prin virament bancar, plata trebuie facuta in asa fel incat cel tarziu cu o zi inainte de montaj transferul bancar sa fi fost facut
Neplata unei transe dintr-o comanda ingaduie vanzatorului intarzierea fara penalitati a livrarilor urmatoare, pana la incasarea completa a transei precedente de plata.

I: Pot cumpara de la dumneavoastra electrocasnicele sau trebuie sa le cumpar din alt magazin?
Ema Confide are contracte de distributie cu firme consacrate in domeniul electrocasnicelor: Pyramis sau ARISTON. Pretul de vanzare catre dvs este identic sau mai mic decat pretul de lista al fiecarui producator. In plus Ema Confide asigura transportul si montajul gratuit al electrocasnicelor. Chiuveta este montata gratuit de Ema Confide, chiar daca este cumparata de la alt furnizor.

I: De ce se considera ca MDF are avantaje fata de PAL?
MDF ( Medium Density Fiberboard)- este o placa fibrolemnoasa de densitate medie folosita frecvent ca material in confectionarea fronturilor mobilierului de bucatarie si baie. Are o densitate intre 530 si 800 Kg/Mcub este un material destul de dur si mai rezistent decat palul la umiditate.Densitatea mare ii confera o durabilitate crescuta si, in acelasi timp, ofera producatorilor posibilitatea efectuarii de frezari in adancime fara a diminua rezistenta in timp.
Aceste caracteristici pe alocuri comparabile cu cele ale lemnului masiv, alaturi de noile tehnologii de prelucrare prin frezare computerizata si, mai apoi, caserare (infoliere) ofera MDF-ului, pe langa evidentele avantaje de ordin tehnic, practic si mari avantaje din punct de vedere estetic, acoperind cu succes pretentiile tuturor, de la modern la sic, de la clasic la antichizat, totul este posibil.
Cei pentru care aspectul estetic joaca un rol important, si cauta o nota in plus de individualitate pot alege ca, dupa prelucrarea prin frezare, sa opteze pentru vopsirea fronturilor din MDF in variante de culoare lucioase sau mate. Au de unde alege: sunt mai bine de 2000 de nuante in paletarele RAL sau ICA. Pe langa cele amintite anterior, prin vopsire se confera cateva avantaje suplimentare: rezistenta fizico-chimica superioara, cel mai inalt grad de luciu, extrarezistenta la umezeala, efect al pierderii culorii in timp aproape de zero.

I: De ce este importanta feroneria?
Calitate – durabilitate – fiabilitate– mobila cu o durata mai lunga de viata.
Feroneriile reprezinta inima mobilei. O usa, un front suspendat sau un sertar de bucatarie sunt supuse unor solicitari de cateva ori mai mari decat, de exemplu, usa de la intrare. Ce sa mai vorbim de usile glisante de la dulapul din dormitor sau sertarul plin ochi cu CD-uri de la corpul inferior al mobilierului de living. Din acest punct de vedere nu trebuie facute compromisuri, feroneria trebuie sa fie de cea mai buna calitate daca vrei a avea un mobilier cu o durata mare de viata.
Blum, cunoscutul producator austriac de feronerii pentru mobilier testeaza rezistenta pe termen lung a balamalelor cu pana la 200.000 de miscari de inchidere si deschidere, sertarele, incarcate cu o greutate suplimentara, sunt solicitate prin deschidere si inchidere de pana la 100.000 de ori, la fel si la diferitele sisteme de ridicare, sunt solicitate pentru verificare de pana la 80.000 de ori.