Cine suntem

Cu totii ne dorim sa avem unicitate. Unicitate in privinta propriei persoane, unicitatea a locului unde traim sau ne desfasuram activitatea.  Ema Confide srl si-a inceput activitatea gandind la modul in care sa imbine confortul sau senzatia de bine cu acest deziderat de a fi unic.

EMA CONFIDE este o societate privata infiintata in anul 2002 si este specializata in proiectarea si executia de mobilier, atat pentru uz casnic (bucatarii, livinguri, dormitoare, holuri, etc.) cat si pentru office, magazine, restaurant, hotel, sau special, din materiale clasice (PAL, MDF, sticla, sintetice, compozite). In prezent societatea realizeaza si amenajari interioare.Pentru proiecte complexe sau speciale, colaboreaza cu alte entitati de profil sau le poate integra prin personalul pe care il detine.

Societatea asigura un grad ridicat de integrare si personalizare avand scopul declarat de a satisface cat mai complet nevoileclientilor.
Societatea activeaza in Bucuresti si in judetele limitrofe.
Pe parcursul celor peste 12 ani de activitate a fost diversificata gama de produse pe care o putem realiza.
Experienta si competentele dobandite pe parcursul perioadei de activitate in acest domeniu, precum si seriozitatea echipei noastre pentru calitatea serviciilor prestate, au permis clientilor sa ne recomande si astfel sa putem fi recunoscuti in cadrul acestei piete in care exista o puternica competitie.
Prin versatilitate, putem trece de la productia unicat la serie mica, cu eforturi minime. Printre elementele de mobilier pe care le producem se includ si : elemente de mobilier pentruoffice (birouri directoriale sau semi – directoriale, roll-box, mese de consiliu, etajere, si altele), dormitoare, camere de tineret si copii, livinguri, bucatarii, camere de hotel, magazine, restaurante, etc..

Materialele folosite: PAL melaminat, MDF acoperit cu diferite tipuri de folii sau vopsit, sticla, metal, aluminiu in aceste momente nu pot face diferenta, intrucat ele sunt folosite de majoritatea celor care lucreaza in domeniu. Diferenta o face seriozitatea angajatilor, termenul de executie si nu in ultimul rand calitatea executiei si a montajului la sediul clientului.

O gama de mobilier cu o larga cautare si utilizare o reprezinta dulapurile cu usi glisante realizate din placi de PAL, cu sisteme de glisare diverse. Usile glisante pot fi executate tot din PAL sau materiale complementare cum sunt: sticla simpla sau sablata cu sau fara personalizare, oglinda cu sau fara segmentare, sticla tip « Lacobel » etc. Un avantaj incontestabil al usilor glisante folosite la asa – numitele dressing-uri este faptul ca, acestea permit o mai buna intrebuintare a spatiului existent, in spatiile inguste in special, creand spatii aditionale pentru depozitare, eficiente si elegante.  Exista o mare diversitate pentru solutiile de pozitionare a accesorilor in cadrul acestor dulapuri, ce permit ca formele si spatiile interioare sa se conformeze in totalitate dorintelordumneavoastra. In cadrul sectiunii destinate sistemelor de glisare, vor fi prezentate cateva dintre solutiile cel mai des utilizate. Diversitatea combinatiilor si solutiilor posibile, ne permit sa fim deschisi la propunerile clientilornostri de a folosi si alte tipuri de sisteme de glisare, care nu se afla uzual in gama de accesorii pe care o folosim.
Colaboram cu echipe de arhitecti pentru proiecte complexe, care solicita solutii la cheie si design interior pentru mobilarea de sedii de firme care activeaza in domenii diverse: public, bancar, comercial sau industrial.
Am colaborat pentru amenajarea unor hoteluri si pensiuni cu mobilier divers (camere matrimoniale, receptii, restaurante, baruri si bai).

EMA CONFIDE este mai mult decat un simplu producator de mobilier. Oferim solutii pentru amenajarea interioarelor incearcand sa satisfacem cat mai bine nevoia clientilor nostri, pastrand in acelasi timp utilitatea atat de necesara unui spatiu de lucru sau de locuit. Design-ul modern si calitatea la standarde europene a materialelor folosite, varietatea si adaptabilitatea produselor, pun accent pe nevoile specifice proiectului dezvoltat pentru client, la timp şi respectând bugetul acestuia si permit astfel, organizarea si mobilarea eficienta a oricaruispatiu interior.